Atatürk İlkokulu

WEB https://ataturk26.meb.k12.tr
Adres : Ata Mh. Nedim Sarı Cd. No72 Beylikova Eskişehir
VİZYON : Öğrencilerimizin kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak. Eğitim-Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakları öğrencilerimize sunarak, onları başarıya giden yolda motive edip, hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak. Her çocuğun içindeki yaratıcılığı ortaya çıkaran; çok yönlü, haklarını koruyabilen, güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak.
MİSYON : Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
BAŞARILAR : ilçe çapında gerçekleştirilen resim şiir ve futbol müsabakalarında alınan ödüller.

Saatler : 08:40-14.40
Isınma : DOĞALGAZ